Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://ekremcevahiraihl.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye Mah. Girne Cad. Paşabahçe Sok. No.4 Kağıthane/İSTANBUL Okulumuza 48T, 44B, 48H, 39Ç ,62G OTOBÜS HATLARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. ŞİŞLİDEN HAMİDİYE MAHALLESİ MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. http//www.facebook.com/EkremCevahirAIHL
VİZYON : Başarıları ile anılan, toplumun güvenini kazanmış, mensubu olmaktan gurur duyulan, manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştiren model bir imam hatip lisesi olmaktır.
MİSYON : Okulumuzu daha çok tercih edilen başarılı bir okula dönüştürmek için; günümüzün teknolojik imkânlarını kullanarak, milli manevi değerlerine sahip çıkan, kültürel mirası muhafaza eden, farklılıkları zenginlik kabul eden, geleceğe yönelik hedefleri olan, ahlaki olgunluğa sahip gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Saatler : TEKLİ EĞİTİM YAPILAN OKULUMUZDA DERSLER SABAH SAAT 08.20´DE BAŞLAYIP ÖĞLEDEN SONRA 15.30´DA SONA ERMEKTEDİR. ÖĞLE ARASI 13.15 İLE 14.00 ARASIDIR.
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA 44B, 48T, 48H, 39Ç,62G OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : HAMİDİYE MAH. GİRNE CAD. PAŞABAHÇE SOK. NO:4 KAĞITHANE/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZA EMİNÖNÜ´NDEN 44B,TAKSİM´DEN 48T,MECİDİYEKÖY´DEN 48H VE AKSARAY´DAN 39Ç OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 271 - 408 puan arasında.
Okulun Sınav Başarı Durumu : %90
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %60
Sportif Etkinlikler : Futsal dalında İstanbul II.liği, Açık Sambo güreşi balkan şampiyonası balkan I.liği ve Balkan III.lüğü Türkiye Güreş Şampiyona Serbest Stilde Türkiye II.liği
Bilimsel Etkinlikler : İstanbul Bilim Kültür Şenliğinde İl III.lüğü ( Bilim-Çamaşır Deterjanlarının İnsanlar üzerindeki alerjik etkilerinin yok edilmesi konulu) TUBİTAK desteği ile 4. sü gerçekleştirilecek olan Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği