İSTANBUL / KAĞITHANE - Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
HAMİDİYE MAH GİRNE CAD. PAŞABAHÇE SOK NO4 Kağıthane İSTANBUL Okulumuza 48T, 44B, 48H 39Ç OTOBÜS HATLARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. ŞİŞLİDEN HAMİDİYE MAHALLESİ MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. http//www.facebook.com/EkremCevahirAIHL
Vizyon
Başarıları ile anılan, toplumun güvenini kazanmış, mensubu olmaktan gurur duyulan, manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştiren model bir imam hatip lisesi olmaktır.
Misyon
Okulumuzu daha çok tercih edilen başarılı bir okula dönüştürmek için; günümüzün teknolojik imkânlarını kullanarak, milli manevi değerlerine sahip çıkan, kültürel mirası muhafaza eden, farklılıkları zenginlik kabul eden, geleceğe yönelik hedefleri olan, ahlaki olgunluğa sahip gençler yetiştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :30<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Saatler
TEKLİ EĞİTİM YAPILAN OKULUMUZDA DERSLER SABAH SAAT 08.20´DE BAŞLAYIP ÖĞLEDEN SONRA 15.30´DA SONA ERMEKTEDİR. ÖĞLE ARASI 12.25 İLE 13.10 ARASIDIR.
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
OKULUMUZA 44B, 48T, 48H, 39Ç OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
HAMİDİYE MAH. GİRNE CAD. PAŞABAHÇE SOK. NO:4 KAĞITHANE/ İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZA EMİNÖNÜ´NDEN 44B,TAKSİM´DEN 48T,MECİDİYEKÖY´DEN 48H VE AKSARAY´DAN 39Ç OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu