Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 02122959621
WEB http://ekremcevahiraihl.meb.k12.tr
Adres : HAMİDİYE MAH GİRNE CAD. PAŞABAHÇE SOK NO4 Kağıthane İSTANBUL Okulumuza 48T, 44B, 48H 39Ç OTOBÜS HATLARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. ŞİŞLİDEN HAMİDİYE MAHALLESİ MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. http//www.facebook.com/EkremCevahirAIHL
VİZYON : Başarıları ile anılan, toplumun güvenini kazanmış, mensubu olmaktan gurur duyulan, manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştiren model bir imam hatip lisesi olmaktır.
MİSYON : Okulumuzu daha çok tercih edilen başarılı bir okula dönüştürmek için; günümüzün teknolojik imkânlarını kullanarak, milli manevi değerlerine sahip çıkan, kültürel mirası muhafaza eden, farklılıkları zenginlik kabul eden, geleceğe yönelik hedefleri olan, ahlaki olgunluğa sahip gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 2
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : OKULUMUZDA TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : TEKLİ EĞİTİM YAPILAN OKULUMUZDA DERSLER SABAH SAAT 08.20´DE BAŞLAYIP ÖĞLEDEN SONRA 15.30´DA SONA ERMEKTEDİR. ÖĞLE ARASI 13.15 İLE 14.00 ARASIDIR.
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA 44B, 48T, 48H, 39Ç OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : HAMİDİYE MAH. GİRNE CAD. PAŞABAHÇE SOK. NO:4 KAĞITHANE/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZA EMİNÖNÜ´NDEN 44B,TAKSİM´DEN 48T,MECİDİYEKÖY´DEN 48H VE AKSARAY´DAN 39Ç OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA ŞİŞLİ CEVAHİR MİNÜBÜS DURAKLARINDAN HAMİDİYE HATLI MİNÜBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 271 - 408 puan arasında.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : %90
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %60
Sportif Etkinlikler : Futsal dalında İstanbul II.liği, Açık Sambo güreşi balkan şampiyonası balkan I.liği ve Balkan III.lüğü Türkiye Güreş Şampiyona Serbest Stilde Türkiye II.liği
Bilimsel Etkinlikler : İstanbul Bilim Kültür Şenliğinde İl III.lüğü ( Bilim-Çamaşır Deterjanlarının İnsanlar üzerindeki alerjik etkilerinin yok edilmesi konulu) TUBİTAK desteği ile 4. sü gerçekleştirilecek olan Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği